Profil

Book en tid


ProfilKlinikken ejes af Christina Iwang Søndergård som er uddannet sygeplejerske og Steen Søndergård- Petersen som er Overlæge i ortopæd kirurgi.

Vi har længe leget med tanken om, at have en klinik hjemme på matriklen hvor vi begge havde muligheden for, at tilse privat klienter så det blev mere formelle rammer.

Som udgangspunkt vil det være Christina der er i klinikken, og vil tilse egne klienter. Christina har mere end 20 års erfaring som sygeplejerske fra både på sygehuse, og i det kommunale regi. Christina har taget en diplomuddannelse i coaching og ledelse, samt har pædagogisk diplom uddannelse i Neuropsykologi og -pædagogik og inkontinens.

Christina er igang med uddannelsen til læge eksamineret Hudterapeut, og er efterhånden færdige med alle de skriftlige eksammener og mangler kun 3 dages skole ophold, for at kunne komme op til den sidste eksamen i efter året engang. Der vil snart være muligt, at bestille tider til elev ansigtsbehandlinger, de åbnes snarest i kalenderen.
Christina er igang med uddannelse til kosmetisk akupunktør, hvor fokus er ansigtets forkellige furer og rynker, som det stimulere de dybere hudlag til, at øge blodforsyningen til dannelsen af ny hudceller og derved formindske alders forandringer i ansigtet.

Christina er under uddannelse til negleteknikker hos CND, og har afsluttet uddannelsen indenfor Shellac lakeringer samt er i gang med uddannelsen i Gele’ negle forlængelser fra Light Elegance som er USA førende Brand i Gelé lige i øjeblikket. Der køres åbnings tilbud på Shellac og Gele’ forlængelser, til den praktiske eksamen er afsluttet.

Christina er under uddannelse til, at blive certificeret Vegatester som er en uddannelse hvor der med er apparat måles kroppens energier, belastninger og evne til at optage næringsstoffer. Uddannelsen foregår hos Danplus i København, og uddannelsen vil afsluttes i slutningen 2021. Ved en testning behøver jeg ikke kende dig eller dine symptomer, og jeg vil efter endt testning komme med et forslag til behandling. En behandling kan både omhandle naturmedicin, Bachs blomstermedicin samt Danplus egen plus program, til helt almindelige vitaminpiller, samt hvilke typer der virker bedst på din krop.

Vi har det meste af vores inventar hos Suntechnologies Klinikudstyr, Vi køber inventar hos Klinikudstyr ApS


 
Åbningstider


 
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag Lukket
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk