Behandlinger

Book en tid


BehandlingerRadiofrekvens, Non-invasiv facelift.


Radiofrekvens, Non-invasiv ansigtsløft (75 min.)
Radiofrekvens er en gennemprøvet, ikke invasiv teknologi til at bekæmpe hudens aldringstegn Virker ved opstramning af ansigts/halskonturer, Reducering af rynker, Spændstigere hud, Forbedring af hudens struktur, Reducering af dobbelthager og Reducering af mørkerander under øjnene. Behandlingen giver dig Løft af område ved kindben og reducering af pore størrelse. Reducere slap hud, forfiner kæbelinjen og reducerer rynker.Behandlingen giver hurtig og mærkbart straks-resultat, stimulere stofskifte processen, fremmer mikrocirkulationen og aktiverer regeneration og nydannelse af kollagenfibre.
650,-

Tilkøb Radiofrekvenser, Collagen maske. (30 min.)
Kraftig antiage opstramende luksus maske med høj indhold af Collagen, som kun virker i forbindelse med Radiofrekvens behandling. Masken tilpasses individuel, og skal trække i 20 min.
200,-

Radiofrekvens på bryst og ansigt. (90 min.)
Radiofrekvens er en gennemprøvet, ikke invasiv teknologi til at bekæmpe hudens aldringstegn Virker ved opstramning af ansigts/halskonturer, Reducering af rynker, Spændstigere hud, Forbedring af hudens struktur, Reducering af dobbelthager og Reducering af mørkerander under øjnene. Behandlingen giver dig Løft af område ved kindben og reducering af pore størrelse. Reducere slap hud, forfiner kæbelinjen og reducerer rynker.Behandlingen giver hurtig og mærkbart straks-resultat, stimulere stofskifte processen, fremmer mikrocirkulationen og aktiverer regeneration og nydannelse af kollagenfibre.
850,-

Cool Plasma behandling.


Cool Plasma behandling (60 min.)
Banebrydende behandling til Urenheder, Akne, Couperose, Hyperpigmentering og sårheling samt anti-age behandling. ColdPlasma virker på huden som en såkaldt elektroporation. Derved opstår bittesmå porer/fine kanaler i cellemembranerne, som gør dem mere gennemtrængelige for substanser og aktive stoffer. Gennem de kortvarige åbne porrer kan aktive stoffer i større mængder trænge målrettet ind i huden, og virke mere intensivt. Gennem mikrocirkulation bliver cellerne og vævet forstærket med vitaminer, mineraler, enzymer og næringsstoffer og et fører til øget celleaktivitet og regenereringsproces.
600,-

Teenager Aknebehandlinger


Teenager Aknebehandling med Cool Plasma (60 min.)
Banebrydende behandling til Urenheder, Akne og sårheling, samt reducere rødme fra tidligere ar. ColdPlasma virker på huden som en såkaldt elektroporation. Derved opstår bittesmå porer/fine kanaler i cellemembranerne, som gør dem mere gennemtrængelige for substanser og aktive stoffer. Gennem de kortvarige åbne porrer kan aktive stoffer i større mængder trænge målrettet ind i huden, og virke mere intensivt. Gennem mikrocirkulation bliver cellerne og vævet forstærket med vitaminer, mineraler, enzymer og næringsstoffer og et fører til øget celleaktivitet og regenereringsproces.
450,-

Klassisk Akne behandling. (45 min.)
Hud analyse og behandling ud fra netop din hudtype, afrensning af huden og 5 min peeling. Dybte rensende kur efterfulgt af Ansigtsmaske alt efter hudtype, og påføring passende serum.
400,-

Ansigtsbehandlinger


Den selvforkælende - frisk og dybt glans tilbage i huden (60 min.)
Hud analyse og behandling ud fra netop din hudtype, afrensning af huden og 5 min peeling. Dybte rensende kur efterfulgt af Ansigtsmaske alt efter hudtype, cirka 10-15 min herefter ansigts massage og påføring passende serum.
500,-

Kosmetisk Akupunktur


Kosmetisk Akupunktur behandling. (75 min.)
I forbindelse med kosmetisk akupunktur udføres altid en ansigtsbehandling passende til huden, og med de rigtige egnede hudplejeprodukter. Huden afrenses grundigt og ekstra små fine nåle placeres i ansigt, alt efter hvad der dit største ønske for effekt. Akupunktur kan både bruges som enkelt stående wellness og virker både afslappende samt afstressende, men kan samtidig bruges til behandling af hudsygdomme i ansigtet og forebyggelse af rynker. Rynkerne formindskes op til 75% ifølge de forsøg der er lavet, alt efter hvordan du følger behandlinger efter følgende. Envidere formindskes eller fjernes acne problemer, spots, pigmentforandringer i huden, rocea og andre Sygdomme i ansigtet samt ar formindskes. Hvis der ønskes et maksimal forbedring og formindskning af evt. rynker, er det et forløb med 5-6 gange med en uges til 10 dages mellemrum der skal investeres i. Herefter kan vedligehold klares med omkring hver 8-12 uge. Men som alm. velvære købes behandlingerne bare som man har lyst til. Der kan placeres op til 20 små nåle i ansigtet ved hver behandling, Og de må aldrig placeres i sår, ar eller bumser. Nålene skal sidde i cirka 20 min og bagefter får ansigtet en passende maske på, der også skal side i 15-20 min.
600,-

Vegatest


Vegatest studerende. (60 min.)
Jeg er ved at uddanne mig til Naturterapeut, og blive certificeret vegatester, og brug for en masse klienter at øve mig på. indtil 10.11 er prisen 25 kr og fra den 13.11 er prisen 150 kr. testen tager cirka en time, og jeg vil komme med et bud på årsager til eventuelle problemstillinger, alt efter hvad den bio-resonans test viser i vegatesteren.
150,-

Vipper og Bryn


Lash lift - Vipperne bøjes til et naturligt look - Outloud (45 min.)
Lash lift er det naturlige valg, som fler og flere går efter idag. Vipperne bliver løftet og fremstår længere, så øjet bliver mere åbent, og kan for mange erstatte last Extensions. Perfekt bøjning af vipper som ser naturligt ud, skal kun vedligeholdes hver 6 uge, hvilket gør det billigere og nemmere for kunden. Last lift forsvinder gradvis i forbindelse med vippe hårene udskiftes, og kommer ud som nye lige vipper. Der kan sagtens bruges mascara på for et ekstra dramatisk look. De øverste vipper farves, men ikke de nederste.
350,-

Brow lift - Brynene behandles så de bliver fyldigere - Outloud (30 min.)
Brow lift er det naturlige valg, som fler og flere går efter idag. Brynet bliver mere tydelig og fremhævet, da alle de små bryn dun farves, som normalt ikke ses. Skal kun vedligeholdes hver 6-8 uge, hvilket gør det billigere og nemmere for kunden. Last lift forsvinder gradvis i forbindelse med bryn hårene udskiftes, og kommer nye ud. Der kan sagtens bruges speciel bryn voks og farve, på for et ekstra markeret look specielt efter nogle uger. Brynet farves.
200,-

Lash lift og Brow lift - Outloud (75 min.)
Lash og Bryn lift er det naturlige valg, som fler og flere går efter idag. Vipperne bliver løftet og fremstår længere, så øjet bliver mere åbent, og kan for mange erstatte last Extensions. Perfekt bøjning af vipper som ser naturligt ud, skal kun vedligeholdes hver 6 uge, hvilket gør det billigere og nemmere for kunden. Last lift forsvinder gradvis i forbindelse med vippe hårene udskiftes, og kommer ud som nye lige vipper. Der kan sagtens bruges mascara på for et ekstra dramatisk look. Kun de øverste vipper farves. Bryn farves og rettes, samt behandles med det samme Outloud last lift produkter.
500,-

Shellac


Color - Shellac lakering. (45 min.)
Shellac lakering inklusiv mini manicure, hvor neglebånd nænsom fjernes og neglene files til i den ønskede form og længde. Efter lakering en mini hånd massage, og neglebåndene smøres og masseres, altid i hudvenlige produkter og så økologiske som muligt. Tillæg 49 kr ved fjernelse af lak.
350,-

Gelè negle fra Ligth Elegance


Gelé Negle med forlængelse. (150 min.)
Gelenegle forlængelse med produkter fra Light Elegance. Neglen forlænges med skabelon.
500,-

Geléforstærkning uden forlængelse. (120 min.)
Et forstærkende lag gelé forstærkning på naturneglen med Gelé i forbindelse med Shellac eller anden farve Behandling.
450,-

Opfylning Gelè negle efter 2-4 uger (150 min.)
Fjernelse, Opfyldning og nye farver på.
450,-

Fjernelse af Gelè negle. (60 min.)
Fjernelse af gelenegle lavet hos mig med soak off og miljø venlige produkter. evt. alm. neglelak på. Hvis neglene ikke er lavet hos mig et tillæg på 100 kr
250,-

IBX neglebehandlinger.


Strengthen - ifb med anden behandling (15 min.)
IBX STRENGHTEN er arbejdshesten i IBX systemet. og er et produkt, der trænger ned i neglen og giver styrke til naturneglen ved at hærde imellem neglens øverste keratin molekyler for, at forbedre neglepladens integritet under neglebehandlinger. Kan også anvendes for at gøre dine naturnegle stærkere, så de kan vokse sig længere. Hvis du har skadede, tørre negle eller blot vil beskytte neglen ved regelmæssig anvendelse af Gel Polish anvendes IBX STRENGTHEN evt. over IBX REPAIR. IBX STRENGTHEN kan ikke ses eller mærkes på overfladen af neglen og skal ikke fjernes igen men vokser med neglen ud.
100,-

Repair - ifb. Med anden behandling (25 min.)
IBX REPAIR er et produkt, der øjeblikkeligt reparerer skadede naturnegle eller negle, der deler sig i lag. IBX REPAIR påføres på synligt beskadigede områder af den naturlige negleplade. Ved at trænge ind i de beskadigede områders lag virker IBX som dobbeltsidet tape eller velcro, der forsegler / holder de skadede områder sammen. Produktet kan ikke ses eller mærkes på overfladen af neglen og skal ikke fjernes igen, men vokser med neglen ud. Kan anvendes under Shellac og Gele neglebehandlinger, og anvendes altid sammen med IBX Stengthen i samme behandling. Kan anvendes på naturneglen.
125,-

Boost - ifb med anden behandling (45 min.)
IBX BOOST giver en forstærkning af naturneglen, der på samme tid er både stærk og fleksibel. IBX BOOST er den perfekte partner til IBX REPAIR og IBX STRENGTHEN systemet. IBX BOOST vil udjævne, styrke og beskytte naturneglen. IBX BOOST kan anvendes alene eller ligges under Gel Polish til de kunder, der har brug for ekstra styrke for at kunne bære denne type af produkt. Naturneglen skal ikke buffes før pålægning af IBX BOOST, og det kan opløses, når det er tid til farveskift. Enkelte negle kan forlænges ifb med anden behandling til 25 kr stk, hvis er negl er meget medtaget.
250,-

Manicure(håndbehandlinger) og Pedicure(fodbehandlinger)


Manicure - dejligt behandling til hænderne. (45 min.)
Hænderne får en peeling og hænderne blødgøres i et bad, hvorefter neglene files og negle bånd ordnes. Hænderne får en hånd maske på som skal trække i 15-20 min, herefter grundig håndvask. Hænderne tørres og smøres med forskellige plejende cremer og olie.
250,-

Luksus Manicure inkl. Shellac. (105 min.)
Manicure behandling hvor neglene files og neglebånd skånsom ordnes, det er inkl. peeling Af hånden og Håndmaske Som skal trække i 15-20 min. Samt kan der tillids påføres en valgfri Shellac farve.
450,-

Shellac på fødderne. (90 min.)
Mini fodbad og Neglene files og neglebånd ordnes, Der fjernes ingen hård hud. Shellac påføres.
350,-

Luksus Pedicure inkl. Shellac (75 min.)
Fødderne får en peeling og et varmt fodbad, og herefter files neglene og neglebåndene ordnes skånsomt, hård hud fjerne. Fødderne smøres ind i en maske der skal trække i 15-20 min, og den vaskes herefter af. Fødderne får en valgfri Shellac på og smøres med diverse cremer.
450,-
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00
Tirsdag Lukket Lukket
Onsdag 09:30 - 19:00 09:30 - 19:00
Torsdag 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00
Fredag 11:00 - 17:00 11:00 - 17:00
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk